TOP

Kviz

Kviz u – SKIDANJE


—————

———————


———————————-

                                                       O SAJTU

Sajt Vraneska dolina “Mi – Ra” je  i vas sajt, pa se tako i ponasajte na njemu i prema svim njegovim clanovima.

Ovo je sajt namenjen iskljucivo za UPOZNAVANJE, DRUZENJE, MARKETING I ZABAVU

Na njemu se morate ponasati primereno prema svim njegovim clanovima, naravno da svima vama zelimo da na njemu nadjete sve ono sto na drugim sajtovima niste mogli naci s obzirom da su sada retki sajtovi koji su POTPUNO BESPLATNI.

Zelimo da na njemu nadjete, kako radost tako i  ljubav za ceo zivot.

Na ovom sajtu ce te naci sve ono sto sami pozelite, kako u izgledu, tako i u njegovom sadrzaju.

Sajt trenutno sadrzi OGLASE, SHOP (prodavnicu), FORUM, na kom mozete citati vec postavljenih nekoliko knjiga, – pisaca iz Vraneske doline.  Pisati , a i komentariusati vec napisano.

Ako se bavite pisanjem ili zelite da imate svoju stranicu na njemu, mozete zahtevati da vam se dodeli onoliko stranica koliko mislite da bi zadovoljilo vase potrebe.

Na vasim ili zajednickim stranicama mozete pisati vase recepte,  ispovesti, dozivljaje, ljubavne zgode i nezgode i sve ono sto ce biti zanimljivo za clanove OSIM NEDOLICNOG I UVREDLJIVOG PISANJA O BILO KOME na sajtu ili forumu i van njih.

Sto se tice OGLASNOG PROSTORA I OGLASA, tu  mozete takodje oglasavati i postavljati bez ikakvog ogranicenja vase proizvode i usluge, osim u slucaju da oglasavate neke ne legalne stvari ili predmete

U SHOPU takodje mozete postaviti vase proizvode bez ikakvih ogranicenja

Na sajtu mozete takodje citati najnovije vesti, horoskop, recepte, resavati kvizove, sudoku i odgovarati na postavljene ankete,

Na sajtu takodje postoji veliki broj igrica, koje ce te sa zadovoljstvom igrati i resavati.

Ovde postoji i GALERIJA SLIKA u koju vi postavljate vase slike i za koje ce ostali clanovi glasati, pa koja slika bude pobednica meseca ta slika ce biti postavljena na slajder sajta sa imenom njenog posiljaoca.

Svi clanovi sajta mogu se medjusobno dopisivati i slati poklone na nacin koji ce biti opisan u UPUTSTVU ZA SLANJE I PRIJEM PORUKA I POKLONA. Na sajtu

Na sajt takodje mozete postaviti  VASE LICNE FILMOVE, pisati blogove i koristiti BESPLATNO jos mnogobrojni i zanimljivi sadrzaj na njemu.

Najveci cilj ovoga sajta je da svima vama donese srecu i radost da upoznate i nadjete ljubav koju zelite.

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*
*

*