TOP

LJubavne priče

I VI NA OVOJ STRANI MOŽETE OBJAVITI VAŠU PRICU

POšTOVANI čLANOVI !

AKO NEKO OD VAS IMA NEKU SLICNU PRICU, SLOBODNO JE OSTAVITE U KOMENTARI U ONA CE BITI OVDE OBJAVLJENA

TAKODJE MOZETE ISPRICATI I PRICU KOJU STE CULI OD NEKOG VASEG PRIJATELJA

HVALA VAM NA SARADNJI

 

 

Доживљавам оргазам при најмањем додиру мушкарца…(18+)

Откад сам стасала за секс, осећала сам га као најприроднију ствар на свету. Отићи са мушкарцем у кревет било ми је најнормалнија ствар на свету. Првог дечка сам имала у 15. години и од тада сам их мењала у просеку на свака три месеца. Сада ми је 33, па коме се рачуна, само извол’те. Не зато што сам промискуитетна (мислим да нисам), него зато што једноставно обожавам мушкарце. Кажу да све иде из п ородице. Моја мајка ме је учила да се понашам слободно и радим оно што желим, под условом да не повређујем друге. Штавише, обично су они мене остављали и налазили, ваљда, боље и “финије”. Временом сам схватила да они више воле кучке, а не девојке које удовољавају сваком њиховом прохтеву. Баш ме брига. Касно ми је да се сад мењам, а и не желим. Први пут са дечком сам доживела оргазам тако што ми је мазио груди. И сама сам била шокирана. Љубили смо се, он ме је ухватио за дојку и осетила жмарце по целом телу. Рекла сам му: “Само настави.” На срећу, био је довољно интелигентан да се фокусира на моју брадавицу. После седам-осам минута, почела сам да дрхтим од снажног оргазма. Он је био срећан као мало дете. Сигурно и дан-данас мисли да је један од најбољих љубавника на целој планети.

Што се петинга тиче, то нећу ни да рачунам. Једноставним трљањем о мушку ногу, уз два-три пољупца, и ја сам пуштала сузу радосницу, док ми се тело грчило у слатким ударима оргазма. Понекад помислим да је свим тим мушкарцима једноставно постајало досадно, врло брзо. Они увек траже изазов. Можда би им било лепше са неком фригидном женицом, коју ни порно глумац не може да “откључа”.Мало сам се прибојавала када сам први пут хтела да пробам анални секс. Изабрала сам искуснијег за ту “акцију”. Он ме је припремио врло стручно (да не идем у детаље), и када је ушао у мене мислила сам да ћу полудети од милине! Још памтим тај степен узбуђења. Било ме је толико срамота што сам уживала на “задњем улазу”, да пола сата после тога нисам могла да га погледам у очи.
Можда је за све крива моја пета. Да, пета. Када сам била мала, стално сам љуљала у столици, а ногу сам држала испод гузе, то јест у пределу моје пише.Сећам се да ми је увек пријало да се тако играм. Да ли је временом та опуштеност, поред осталог, довела до тога да будем тако лепршава што се секса тиче, не знам. Доживела сам толико лепих тренутака са мушкарцима, па желим да поручим свим девојкама овог света – опустите се, све је у глави! Ломили су ми срце, остављали ме, али сам се борила и терала даље. Сада сам срећно удата жена. Прави мушкарац као што је мој муж не брине о броју партнера са којима је жена била. Он је довољно самоуверен да може и мени и себи да каже: “Бољи сам од свих осталих. Доказаћу ти.” И успео је. Да ли сам нешто заборавила? Ах, да. Најједноставнији оргазам који сам доживела. Дечко ме је љубио по врату и лицу. Толико сам уживала у нежности, да сам почела да плачем од среће. А онда је кренуло да ме дрма и доле. Да закључим, живот је леп колико му ви допустите да буде.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*
*

*