TOP

O SAJTU

                                      UPUTSTVO ZA REGISTRACIJU

                                                      Funny Icons for Myspace @ Fillster.comPostovani,

Prilikom pregleda clanova utvrdjeno je da se mnogi od vas REGISTRUJU ali da se posle registracije nisu PRIJAVILI. Radi se o vise od 220 clanova koji nisu pravilno popunili prijavu ili nisu aktivirali link na emajlu,CITAJ DALJE  ili se jednostavno nisu vratili na sajt da bi dovrslil registraciju i samo se prijavili. S ve dok se posle registracije niste PRIJAVILI nemozete koristiti usluge sajta niti mozete pristupiti njegovom celokupnom sadrzaju.
Molimo vas da pazljivo procitate ovo uputstvo i da uradite onako kako je opisano.1. Pre Registracije procitajte ispod STA SADRZI OVAJ SAJT pa ako vam se ne svidja sadrzaj i ako ne zelite da se ponasate onako kako je opisano, bolje da ne gubite vreme i da se ne registrujete uzalud. 2.Kliknite na neku od stranica u sadrzaju sajta (u crnoj traci pri vrhu – recimo na rec – REGISTRACIJA – prva rec u gornjiem redu – levo) i otvorit ce vam se stranica sa FORMOM ZA REGISTRACIJU.Popunite 4 polja sa leve strane i ne zaboravite da popunite i jedno polje na desnoj strani.(U ovom polju vas molim da upisete vase ime i njega ce videti svi clanovi.) Posle toga popunite TRI SIGURNOSNA PITANJA NA LEVOJ STRANI. Kada ste to sve zavrsili i POPUNILI SVIH OSAM POLJA onda jednostavno kliknite na rec REGISTRUJ SE koja se nalazi u samom DESNOM UGLU – DOLE.
3. Nakon poslatih podataka dobijate obavestenje da POSETITE EMAJL koji ste naveli prilikom registracije, i naravno tamo AKTIVIRAJTE DOBIJENI LINK, koji ce vas automacki vratiti na sajt gde se u formi desno samo PRIJAVITE. sto znaci kliknite na rec KORISNICKO IME (i upisite ono koje ste uneli prilikom registracije – Pazite – tu upisite ime koje ste naveli u LEVOM pravougaoniku, znaci – korisnicko ime ) i ispod toga tamo gde stoje tackice upisite lozinku koju ste takodje upisali kada ste se registrovali. Naravno ime i lozinku ZAPAMTITE jer ce vam mozda trebati prilikom sledece prijave. Nikada vise nemojte popunjavati polja za REGISTRACIJU ali morate (ako to bude potrebno) polja za ULOGUJTE SE. To bi bilo sve. Hvala na razumevanju.

[vc_facebook type=”standard”]